¡Acelérate con MID Talent!

by Marco Sanalitro     Posted on October 06, 2017A vegades la creativitat i la voluntat per sí mateixes no ens permeten assolir les nostres metes. BCD Barcelona Centre de Disseny proposa, per segon any consecutiu, una iniciativa emmarcada en el MID Mercat d’Idees Disseny, que et permetrà desenvolupar noves habilitats per endinsar-te al nou món laboral. Darrere d’aquest projecte emprenedor no podia faltar el Fab Lab Barcelona, centre d’innovació i tecnologia per al desenvolupament de prototips i projectes des de fa 10 anys.

Si tens menys de 30 anys, has acabat o estàs a punt de finalitzar els estudis i no estàs treballant, aquesta és una oportunitat única!

MID TALENT oferirà una experiència completa d’una setmana de durada en què s’inclourà la convivència entre els participants i l’accés a la formació específica sobre eines i recursos creatius enfocats a la co-creació de solucions i desenvolupament de noves oportunitats, atrevint-se a fer les coses de forma diferent.

Els participants tindran accés a una combinació de coneixements que integren la innovació, la sostenibilitat i la col·laboració, i tindran a la seva disposició un tutor que farà un seguiment del seu projecte.

Més informació i inscripció: MID Talent

ACCELERA’T AMB MID TALENT!

_____________________

A veces la creatividad y la voluntad por si solas no te permiten alcanzar tus metas. BCD Barcelona Centre de Disseny propone, por segundo año consecutivo, una iniciativa, enmarcada en el MID Mercat d’Idees Disseny, que te permitirá desarrollar nuevas habilidades para enfrentarte al nuevo mundo laboral. Tras este proyecto emprendedor no podía faltar el Fab Lab Barcelona, centro de innovación y tecnología para el desarrollo de prototipos y proyectos desde hace 10 años.

¡Si tienes menos de 30 años, has terminado o estás a punto de terminar los estudios y no estás trabajando, esta es una oportunidad única!

MID TALENT ofrecerá una experiencia completa de una semana de duración en la que incluirá la convivencia entre los participantes y el acceso a formación específica sobre herramientas y recursos creativos enfocados a la co-creación de soluciones y desarrollo de nuevas oportunidades, atreviéndose a hacer las cosas de otro modo.

Los participantes tendrán acceso a una combinación de conocimientos que integran la innovación, la sostenibilidad y la colaboración, y tendrán a su disposición un coach que hará seguimiento de su proyecto.

Más información e inscripción: MID Talent

¡ACELÉRATE CON MID TALENT!

Subscribe to our newsletter


Founded by:
In collaboration with:
Partners:

Visit us

Institut d´arquitectura avançada de Catalunya.
C/Pujades 102 baixos. Poble Nou, Barcelona, 08005, Spain

Map

About Fab Lab Barcelona:
info@fablabbcn.org
About services and products:
pro@fablabbcn.org

Legal Notice
Privacy Policy
Cookies Policy
Fab Lab

© 2019 IAAC | Fab Lab Barcelona

Found errors? - Help us fix this page